Butikové Vinařství Kadrnka se nachází ve vinařské obci Březí u Mikulova, tedy v blízkosti Pavlovských a Dunajovských vrchů. Jindra Kadrnka působil ve známých vinařských firmách Mikros-vín Mikulov, Galant a do nedávné doby ve Vinařství Volařík, ve kterých nasbíral mnoho zkušeností, které nyní využívá ve svém vinařství. Vinařství hospodaří mimo jiné na nejznámnějších viničních tratích Dunajovických vrchů – Zimní vrch, Liščí vrch a Ořechová hora, odkud pochází opravdu výjimečná vína, zejména Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský a Veltlínské zelené. Další odrůdy, se kterými vinařství pracuje, jsou zejména francouzské odrůdy Chardonnay, Pinot Gris a Pinot Blanc, u kterých je používáno ke zrání vína mnoho různých dřevěných sudů.

Od ročníku 2021 se vinař rozhodnul jít novou cestou označení svých vín, která rozdělil do tří kategorií: K2, K3 nebo K4 (tato označení jsou uvedena i na lahvích), přičemž jednotlivé kategorie znamenají nejen následující obecnou charakteristiku vín zařazených do dané kategorie, ale také roztřídění vín do cenové  kategorie. 

Vína kategorie K2 - víno ovocné, květnaté, svěží, suché a dobře pitelné lehčího typu. Víno většinou pochází z mladších vinic – do 15 let, tvořené v nerezu s jemnou prací míchání na kvasnicích. 

Vína kategorie K3 - víno vyšší vyzrálosti s tóny zralého žlutého ovoce, v chuti intenzivní, ovocité a šťavnaté středně plného typu. Víno většinou pochází z vinic mezi 15 a 30 lety a je tvořené v nerezu či dřevě s intenzivnější prací míchání na kvasnicích. 

Vína kategorie K4 - víno vysoké zralosti s koncentrovanou vůní a chutí s tóny přezrálého ovoce s výraznou stopou minerality. Víno většinou pochází z vinic starších 30 let a je tvořeno delší prací na kvasnicích a kombinací dřeva či betonu.