Konec srpna a počátek září jsme využili pro doplnění naší nabídky na e-shopu Pálavská vína, mimo jiné o nová vína z českých vinařství Školní statek Mělník a Žernosecké vinařství, protože máme rádi česká vína a rádi bychom o tom přesvědčili i vás, naše zákazníky. Konkrétně jsme naši nabídku z těchto vinařství rozšířili například o Kerner 2020 ze Školního statku Mělník či Ryzlink rýnský 2020 a Muller Thurgau 2021 z Žernoseckého vinařství.

K tomu jsme pro vás, naše zákazníky, připravili cenově zvýhodněný SPECIÁLNÍ balíček VÍN Z ČECH, abyste měli možnost ochutnat vína z různých českých vinařství za zvýhodněnou cenu.

Pro období konce léta a "babího léta" jsme pro vás rovněž připravili akci Letní vína, ve které naleznete zejména perlivá vína řady FreshSecco z Vinařství Baláž a perlivá vína řady Frizzanté z Vinařství Sedlák, ale také další letní vína za zvýhodněné ceny, zejména v akci 6 lahví.

Ačkoliv již nechceme naši nabídku příliš rozšiřovat o nová vinařství, tak jsme neodolali možnosti v našem e-shopu nově přivítat vína ze dvou vyhlášených vinařství, jedno z Moravy a druhé z oblasti Kremstal v Rakousku. Konkrétně nově můžete vybírat vína z moravského rodinného Vinařství Gala z vinařské obce Bavory u Mikulova. V nabídce nechybí vína z nejvyšší řady vín Hermes, základní řady vesnice Perná Bavory a rovněž tak i klasicky vyráběné moravské sekty. 

Nabídku rakouských vín jsme rovněž doplnili o dva vynikající Rieslingy z vyhlášeného rodinného vinařství Weingut Proidl z vinařské obce Senftenberg v oblasti Kremstal hospodařící v BIO režimu. 

Naši nabídku jsme rovněž rozšířili o nová vína našich oblíbených malých rodinných vinařství, konkrétně o vína z Vinařství Tichý z Dolních Dunajovic a Vinařství Entrée z Mikulova, která obě byla velmi úspěšná na soutěži Král vín 2022. Konkrétně Vinařství Entrée, které se svým Ryzlinkem Vlašským 2021 z viniční tratě Mlýnská získalo titul Championa Krále vín 2022, a Vinařství Tichý, které získalo velkou zlatou medaili za Ryzlink rýnský 2021, který máme v naší nabídce. Dále vám z těchto vinařství nabízíme například Rulandské šedé 2020 z Vinařství Tichý, které bylo školeno na použitém barikovém sudu a které jsme zařadili do našeho výběru "nejlepších" vín na našem e-shopu TOP 30 VÍN, či typický zástupce odrůdy Sauvignon 2021 z Vinařství Entrée.

Nově z nabídky vín ze Zámeckého vinařství Bzenec můžete ochutnat Ryzlink vlašský 2021 řady EGO, které získalo zlatou medaili na Valtických vinných trzích 2022 a je šampionem Mikulovské podoblasti Národní soutěže vín 2022, která je součástí výběru vín do Salónu vín České republiky 2023 (100 nejlepších vín České republiky). Toto víno jsme rovněž zařadili do našeho výběru "nejlepších" vín na našem e-shopu TOP 30 VÍN.

Naši širokou nabídku moravských sektů jsme rozšířili o nový sekt Vinařství Kadrnka z Březí, konkrétně o Sekt Ryzlink vlašský 2020 extra brut.

A jak jsme již uvedli v úvodu této aktuality, tak pro vás budeme nadále naši nabídku vín rozšiřovat o nová vína ze stávajících vinařství v nabídce, a pokud nás opravdu něco zaujme, tak i o nová vinařství (to ovšem již v menším rozsahu s ohledem na již tak široký sortiment naší nabídky na eshopu Pálavská vína).

Zde uvedené novinky na e-shopu Pálavská vína doplněné o další informace naleznete rovněž v našem Newsletteru 9/22, který je ke stažení níže.   

S pozdravem,

Eshop Pálavská vína