V této sekci můžete vybírat vína podle barvy vína, podle obsahu zbytkového cukru a rovněž vína typu klaret a cuvée.

Rozdělení tichých vín podle obsahu zbytkového cukru je určeno vinařským zákonem (v gramech zbytkového cukru v 1 l vína):

Suchá vína: 0 - 4 gr

Polosuchá vína: 4 - 12 gr

Polosladká vína: 12 - 45 gr 

Sladká vína: nad 45 gr

Rozdělení šumivých vin podle obsahu zbytkového cukru je rovněž určeno vinařským zákonem (v grammech zbytkového cukru v 1 l šumivého vína):

Brut Nature: 0 - 3 gr (cukr nebyl po druhotném kvašení dodán)

Extra Brut: 0 - 6 gr

Brut: do 12 gr

Extra Dry (extra sec): 12 - 17 gr

Dry (sec): 17 - 32 gr

Medium Dry (demi sec): 32 gr - 50 gr

Doux (Sweet): nad 50 gr